Naționala de tineret a României primește o veste excelentă în drumul său către Campionatul European

Naționala de tineret a României primește o veste excelentă în drumul său către Campionatul European

Echipa Under 21 a României primește o veste excelentă în drumul către EURO 2025, după ce trupa antrenată de Daniel Pancu a spulberat în deplasare Muntenegru, scor 6-2 în preliminarii.

România face parte din grupa E de calificare către Europenele de anul viitor. Iar în ultimul joc din runda 9, penultima, România a primit și rezultatul pe care și-l dorea, în duelul din Elveția și Finlanda.

A fost egal, 1-1, iar România rămâne lidera grupei astfel, cu 19 puncte, unul mai mult decât Elveția, pe care o vom întâlni acasă marți seara, în duelul cel mai așteptat al grupei, care va decide echipa care va merge la EURO. România încheie runda 9 pe primul loc, cu 19 puncte, și are șanse importante să câștige grupa. Elveția se clasează pe doi, cu 18 puncte, iar Finlanda pe 3, cu 17.

Muntenegru - România 2-6 | U21 | Calificări Euro 2025 U21

Pentru o calificare la Euro 2025, „tricolorii” trebuie să câștige cu Elveția. Meciul va avea loc marți seara de la ora 19 și va fi LIVE text pe SpotMedia.ro.

ADVERTISING

În cazul unui egal cu Elveția, și dacă Finlanda va învinge cu Muntenegru, România și trupa scandinavă ar fi la egalitate de puncte, 20. Iar principalul criteriu de departajare sunt meciurile directe, unde Finlanda stă mai bine (1-0 în tur, 0-2 în deplasare).

La meciul cu Muntenegru, Louis Munteanu a reușit un hattrick, iar Tavi Popescu de la FCSB a bifat un gol și o pasă de gol.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!