Mirel Rădoi și-a dat demisia de la Universitatea Craiova

Mirel Rădoi și-a dat demisia de la Universitatea Craiova

Mirel Rădoi și-a dat demisia de la Universitatea Craiova.

El a luat această decizie după ce oltenii au fost eliminați din Cupa României în faza grupelor.

Rădoi a avut numeroase probleme cu jucatorii in ultima perioada si a intrat in conflict si cu conducerea clubului.

"Între mine și jucători nu s-a întâmplat nimic. Cred că nea Sorin a înțeles greșit mesajul. I-am zis că îi sunt mereu recunoscător că m-a debutat ca fotbalist. Dar să ne spună nouă ce să facem la meciuri, la antrenamente… nu am acceptat și nu voi accepta asta niciodată! Nu am ceva cu el, zic doar ce m-a deranjat. Eu le spun în față. Cred că indiferent cine face propunerile, tot patronul Mihai Rotaru a fost cel care m-a adus.

ADVERTISING

Drumul a fost lung de la flash interviu până aici. Pe drum am luat decizia! În momentul în care stai și le pui cap la cap… am tot colectat informații cât am fost aici. Decât să fie o situație implozivă, mai bine plec eu! Apoi lucrurile se vor lămuri. Nu făceam decât să ne păcălim singuri dacă mai rămâneam.

Îmi pare rău doar că nu am reușit să ne calificăm în Cupă. Nu mi-a fost ușor nici mie să îi văd așa. Dar concluzia e că nu am putut face mai mult. Au apărut aceste lucruri interne care au dinamitat situația”, a explicat Mirel Rădoi potrivit Gsp.ro.

ADVERTISING

Rădoi a preluat echipa în luna august, a ratat calificarea în grupele Conference League, este pe locul 5 în Superliga, la 12 puncte de primul loc și a fost eliminat din Cupa României.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇