Mirel Rădoi a răbufnit la conferința de presă: Schimbați-mă

Mirel Rădoi a răbufnit la conferința de presă: Schimbați-mă

Mirel Rădoi a avut o ieșire nervoasă la conferința de presă.

Iritat că stilul ofensiv implementat la echipa națională este criticat, Rădoi a anunțat, încă odată, că este dispus să lase locul altui antrenor și spune că nu-și va schimba principiile.

"Dacă nu merge aşa, schimbaţi-mă pe mine. E simplu. Eu nu pot să mă schimb. Vorbim de trei ani de zile, de când sunt la FRF, vă spun aceleaşi principii. Aţi fost mulţumiţi la naţionala de tineret, acum nu mai sunteţi mulţumiţi… Eu nu o să mă schimb. Indiferent de ceea ce se întâmplă, indiferent de naţionala cu care vom juca, eu o să îmi păstrez aceleaşi principii", a tunat Rădoi la conferința de presă, potrivit Telekom Sport.

ADVERTISING

"Îmi pare rău că nu vă mulţumesc. Poate o să se termine şi perioada asta şi o să vină altcineva care o să vă mulţumească. Apoi o să veniţi să spuneţi că nu am primit decât două goluri, dar totuşi am rămas acasă. Vrem să jucăm mai frumos. O să ne întoarcem din cinci în cinci ani, de fiecare dată că un antrenor nu a mulţumit pe nimeni. Trebuie să acceptăm realitatea, asta e în momentul de faţă. Atât poate antrenorul din faţa voastră. Mă ridic acum de pe scaun, pot să plec, am încheiat discuţia, hai să vedem cine vine următorul… La fel va fi lua", a adăugat selecționerul.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

România a fost învinsă de Georgia, scor 1-2, într-un meci amical disputat marți seara la Ploiești.

Ivan a marcat pentru "tricolori", în timp ce reușitele gruzinilor au fost semnate de Mikautadze (min.61) și Aburjania (min.71).

Următorul meci al naționalei României va avea loc duminică, la Middlesbrough, cu Anglia.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇