Mirel Rădoi a explicat neconvocările surpriză ale lui Mitriță și Keșeru la echipa națională

Mirel Rădoi a explicat neconvocările surpriză ale lui Mitriță și Keșeru la echipa națională

Selecționerul echipei naționale de fotbal a României, Mirel Rădoi, a susținut o conferință de presă online în care a ținut să explice mai multe detalii legate de națională, inclusiv ultimele convocări, sau mai degrabă neconvocări.

Cea mai fierbinte întrebare a fost de ce Mitriță și Keșeru, doi jucători în formă, mai ales ultimul, nu au fost convocați pentru dubla cu Austria și Irlanda de Nord, de la debutul lunii septembrie, în Nations League.

Fostul căpitan stelist a spus că Mitriță risca să piardă prea multe meciuri în SUA daca venea acum în Europa, în timp ce Keșeru încă nu este sută la sută refăcut din punct de vedere medical: "La Mitriță este foarte simplu. Am căzut de comun acord cu el și cu clubul. El pierdea două meciuri în campionat și unul pe data de 12 în care risca să nu evolueze.

ADVERTISING

Alexandru Mitriță, pasă de gol de senzație în SUA. A fost schimbat însă și criticat de antrenor (Video)

Dacă apelam la serviciile lui, în momentul în care se întorcea în America era în carantină 14 zile. În cazul unei accidentări, se poate întâmpla ca Alex Mitriță să fie scos din calcul pentru meciul cu Islanda și următoarele două partide din Liga Națiunilor. Keșeru a venit după o operație de menisc la genunchi, a început bine, după a avut situația cu coronavirus. Era un risc prea mare pentru el să facă două antrenamente, să joace și să se întoarcă la club", a vorbit Rădoi în această conferință de presă organizată de FRF.

ADVERTISING

Ce spune Claudiu Keșeru despre o nouă posibilă colaborare cu Reghecampf la FCSB

România începe pe 4 septembrie noua ediție de Nations League, meci acasă cu Irlanda de Nord la 21,45, în timp ce pe 7 vom merge în deplasare la Viena, pentru meciul cu Austria.

În aceeași grupa cu noi mai este și Norvegia.

La conferința de presă de mai sus a participat și George Pușcaș, atacant la Reading, cel care recent a marcat într-un meci amical în fața lui Tottenham, echipă antrenată de Jose Mourinho.

D.A.

ADVERTISING

Citește și:

Cine este jucătorul surpriză care a cerut tricoul cu numărul 10 la Barcelona, după plecarea lui Messi


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇