Mircea Lucescu ia atitudine după criticile aduse lui Edi Iordănescu, ulterior amicalului cu Grecia: Asta e marea problemă

Mircea Lucescu ia atitudine după criticile aduse lui Edi Iordănescu, ulterior amicalului cu Grecia: Asta e marea problemă

Mircea Lucescu, reputatul antrenor român care în prezent este pe banca tehnică a celor de la Dinamo Kiev, a lansat mai multe critici înspre cei care deja au început să arunce cu jigniri în antrenorul sau jucătorii naționalei după eșecul echipei noastre de vineri cu Grecia.

Antrenorul român a asistat pe viu la partida din Ghencea, prima din mandatul lui Edi Iordănescu la națională și a luat atitidune în ceea ce privește vocile care deja au început să îl critice pe băiatul lui Anghel Iordănescu.

„Am văzut în Ghencea o atmosferă senzațională și sunt convins că, cu timpul, și jucătorii vor înțelege ce înseamnă prezența acestor oameni pe terenul de sport. Nu e în regulă să fie criticat selecționerul, mai ales că a avut și foarte mulți jucători cu probleme medicale. Sigur că nimeni nu așteaptă ani pentru ca el să obțină rezultate, trebuie să facă acest lucru foarte repede. Problema mare e să se creeze un stil de joc, să-și pună în valoare calitățile acești jucători talentați. Noi am avut întotdeauna jucători talentați, dar depinde de cum sunt crescuți, de cum sunt pregătiți pentru marea performanță, nu sunt de ajuns câteva întâlniri pentru a face o echipă competitivă.

E nevoie de mult mai mult”, a vorbit Lucescu sâmbătă seara pe Giulești în fața presei, după meciul de old boys între Rapid și Poli, cu ocazia inaugurării noi arene a alb-vișiniilor.

ADVERTISING

1-0 pentru Grecia a fost scorul întâlnirii de vineri seara, pe stadionul Steaua.

Pentru România urmează un nou meci amical marți pe 29 martie, contra celor din Israel, în deplasare.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!