Mircea Lucescu, despre Dinamo: Nu ştiu dacă se salvează!

Mircea Lucescu, despre Dinamo: Nu ştiu dacă se salvează!

Mircea Lucescu, fost căpitan al lui Dinamo, este de părere că situația de la echipa din ”Groapă” este una foarte grea, fiind tot mai posibilă prima retrogradare din istorie.

”A fost un moment în care cei ce s-au ocupat de echipa de fotbal s-au gândit mai mult la interesele lor, vânzând jucători şi atât. OK, vinzi jucători, e normal. Cumperi, la fel de normal. Dar nu au asigurat o continuitate! Dar când schimbi 7-8 jucători anual, nu faci o echipă! Niciodată!

Trebuie un nucleu de jucători ataşaţi de club, de culori, iar în jurul lor manevrezi în funcţie de interesele echipei. Nu ştiu dacă se salvează acum! Sunt oameni care trebuie să se ocupe. 

ADVERTISING

Să se gândească ce înseamnă Dinamo, ce înseamnă acest brand, la fel ca Steaua şi Rapid! Brandurile astea poartă în spate speranţele a zeci de mii de suporteri. Nu poţi să-i faci peste noapte. 

Fanii nu se pot transfera. Fiecare echipă are grupul ei de suporteri care se creează în ani de zile. Poţi trăda pe oricine, dar nu culorile unei echipe. Când plângi pentru echipa aia, e imposibil să o faci pentru o altă echipă peste 50 de ani”, a spus Lucescu, pentru Gazeta Sporturilor.

În vârstă de 76 de ani, Mircea Lucescu a primit trofeul de ”Antrenorul anului”, acordat de GSP, pentru a cincea oară în carieră.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇