Mircea Lucescu a luat decizia finală în privința viitorului său

Mircea Lucescu a luat decizia finală în privința viitorului său

Mircea Lucescu (78 de ani) și-a anunțat revenirea în antrenorat.

Liber de contract de când s-a despărțit de Dinamo Kiev, aventură la capătul căreia s-a speculat că se poate retrage din antrenorat, Mircea Lucescu n-are de gând să renunțe.

"Il Luce" a spus, pentru presa din Italia, că își dorește să preia o echipă din vara lui 2024 și că a refuzat o ofertă de la Beșiktaș tocmai pentru că nu și-a dorit să ajungă din mers pe banca unei echipei.

Lucescu a spus că își dorește să își formeze singur lotul de jucători cu care să plece la drum pentru îndeplinirea obiectivelor.

ADVERTISING

”Sper să revin pe bancă. După 50 de ani am avut prima perioadă de odihnă. Din nefericire, după tot ceea ce s-a întâmplat în Ucraina, am decis să pun punct și să aștept luna iunie. De aceea am refuzat-o în acest sezon pe Beșiktaș, care mă dorea să preiau echipa din mers.

Aștept o echipă la care să îmi pot construi singur lotul. La 78 de ani nu îmi lipsesc entuziasmul și pasiunea. Merg mereu la meciuri pentru a rămâne la curent și pentru a fi pregătit atunci când va veni telefonul potrivit”, a spus Lucescu, potrivit tuttosport.com.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

De-a lungul carierei sale de tehnician, Lucescu a antrenat echipa națională a Turciei, Zenit, Șahtior Donețk, Beșiktaș, Galatasaray, Rapid, Inter, Reggiana, Brescia, AC Pisa, Dinamo, echipa națională a României și Corvinul Hunedoara.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!