Mircea Lucescu face publice cele două oferte pe care le-a avut: "M-am întâlnit cu ei"

Mircea Lucescu face publice cele două oferte pe care le-a avut: "M-am întâlnit cu ei"

Mircea Lucescu a anunțat că a avut două oferte concrete după ce a plecat de la Dinamo Kiev.

Antrenorul român spune că a fost dorit de turcii de la Beșiktaș Istanbul, însă a refuzat.

"Sâmbătă m-am întâlnit cu ei, cu directorul general, am vorbit aproximativ cinci ore. Le-am spus ce greșeli s-au făcut la echipă, le-am oferit câteva sfaturi din experiența mea. Am avut o perioadă foarte bună la Beșiktaș (n.r. – doi ani a pregătit echipa Mircea Lucescu), am câștigat titlul. Am fost campioni în anul centenarului. Nici Galatasaray, nici Fenerbahce nu au reușit asta.

ADVERTISING

Mi-am expus foarte clar ideile. Nu preiau echipa în mijlocul campionatului. Dar, dacă se pune problema de a începe competiția, anul viitor, ca antrenor al echipei, sunt de acord. Propunerea lor a fost să conduc Beșiktaș șase luni, iar, ulterior, dacă vreau și ne înțelegem, să continuăm. Formația nu mai are nicio șansă să lupte pentru titlu, iar eu am fost obișnuit să antrenez echipe care se băteau pentru campionat. Am nevoie de timp pentru a reconstrui ceea ce a fost distrus. Deci, exclus acum, dar, dacă este de la vară, iau în considerare propunerea", a spus Lucescu pentru iAMSport.

ADVERTISING

De asemenea, Lucescu a mai dezvăluit că a fost dorit și de francezii de la Olympique Lyon, dar a refuzat propunerea.

"Da, am refuzat-o și pe aceea. Au fost discuții și acolo, dar nu am dorit din același motiv. Cine îți asumă riscul de a prelua o echipă în mijlocul campionatului?

Lucrezi cu jucători pe care nu-I cunoști, nu ai contribuit nici la formarea, nici la aducerea, nici la pregătirea lor. E complicat. De asta nici aici, acasă, nu mă gândesc să preiau vreo echipă", a completat Lucescu.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇