Mircea Lucescu anunță că e gata să se implice la Dinamo alături de Ion Țiriac cu o condiție

Mircea Lucescu anunță că e gata să se implice la Dinamo alături de Ion Țiriac cu o condiție

Mircea Lucescu (78 de ani) a anunțat că este gata să se implice la clubul de fotbal Dinamo alături de Ion Țiriac, totul cu o condiție.

„Il Luce” așteaptă ca Dinamo să se poată bucura de un nou stadion, care să genereze emulația necesară în jurul clubului, ca mai apoi să se implice în Ștefan cel Mare alături de Ion Țiriac.

Antrenorul a spus că Țiriac este interesat să investească, să se implice, dar vrea să aibă convingerea că implicarea lui va duce la rezultate.

”Suntem doi oameni de sport. Nu se pune problema. Atât timp cât Dinamo nu are un stadion, nu ai nicio speranță că lucrurile vor evolua. Trebuie să se facă o bază serioasă de pregătire. Zona centrală a lui Dinamo este extrem de accesibilă. Stadionul poate să fie foarte folosit pentru multe lucruri, nu numai fotbal.

ADVERTISING

Să dea drumul la acest proiect. Altfel, nu ai de unde s-o apuci. Cred că uitați câți ani am eu. Să vedem. E de discutat despre așa ceva. Ţiriac ar vrea să se implice. Vrea să aibă convingerea că implicarea lui va duce la rezultate. Noi nu suportăm nereușita!”, a declarat Mircea Lucescu, la Digi Sport.

Ministerul Dezvoltării a aprobat, la finalul lui noiembrie 2023, finanțarea pentru noul stadion Dinamo, arenă care va avea 25.059 de locuri și care ar urma să coste 170 de milioane de euro.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇