Mircea Lucescu, prima decizie după anunțul lui Țiriac privind un mare proiect împreună la Dinamo

Mircea Lucescu, prima decizie după anunțul lui Țiriac privind un mare proiect împreună la Dinamo

Ion Țiriac, cunoscutul om de afaceri român, a dezvăluit faptul că își dorește să creeze un proiect grandios la Dinamo București, clubul său de suflet, acolo unde și-ar dori să investească o sumă importantă de bani.

S-a vehiculat de foarte multe ori în trecut faptul că Țiriac va veni în postura de finanțator la Dinamo. Acum, în 2024, Țiriac pune o condiție greu de îndeplinit pentru a se implica în acest proiect, și anume ca Mircea Lucescu să vină în calitate de conducător de club în Ștefan cel Mare.

ADVERTISING

Fostul mare jucător și antrenor la Dinamo, Lucescu a reacționat imediat după această veste, confirmând faptul că s-a întâlnit cu fostul manager al lui Villas sau Becker: "Am avut o întâlnire şi am discutat. Vom vedea, ne gândim. Suntem doi oameni care se respectă extraordinar şi îi leagă aşa o istorie de cel puţin 55-60 de ani, de când am început să-l urmăresc pe el, el pe noi. Chiar dacă nu apare la meciuri, venea la meciurile noastre peste tot şi pe urmă pleca. Este foarte ataşat de culorile echipei naţionale. Şi pe unul, şi pe altul ne-a interesat evoluţia sportului românesc. Încercăm să ne dăm seama din nou de ce... Talentul e acelaşi, nu s-a întâmplat nimic. Suntem construiţi pentru a face sport", a declarat Mircea Lucescu pentru Orange Sport.

ADVERTISING

Dinamo nu a mai câștigat titlul de campioană din 2007, dar este acum într-o criza financiară deosebită, fiind pe penultimul loc acum în Liga 1. Sâmbătă seara, dinamoviștii au pierdut derbiul de acasă cu Rapid, scor 1-2.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!