Ion Țiriac anunță un proiect grandios: "Dacă vă spun cât costă o să cădeți jos"

Ion Țiriac anunță un proiect grandios: "Dacă vă spun cât costă o să cădeți jos"

Omul de afaceri Ion Țiriac a anunțat că a demarat un proiect grandios.

El a început construcția unui complex sportiv în Otopeni, unde are deja un patinoar.

Complexul lui Țiriac va include o arenă de tenis, săli de înot și de gimnastică. Chiar dacă Țiriac nu a făcut publică valoarea investiției, aceasta este între 100 și 150 de milioane de euro.

"Progresez destul de bine la Otopeni. Am avansat destul de mult cu sala. Anul acest vine tenisul înapoi în București. Reimportăm un turneu de ATP. Trebuie să fac un stadion aici, peste drum, minim pentru ATP 250, de 5000 de locuri. Nu sunt politician, nu mă interesează. Dar, am lucrat destul de mult cu actualul prim-ministru și cu precedentul.

ADVERTISING

În București nu e o sală, nu e nimic. Fără să dau foarte multe detalii, un turneu ATP nu se poate juca în sală. Am niște probleme pentru că sunt și jocuri olimpice. O să facem și o sală aici, peste drum, cu drum și tot ce trebuie pentru o sală de 10-12.000 de locuri. Pentru concerte, expoziții, trebuie 15.000 de locuri. Știu cât costă, dar nu întrebați pentru că o să cădeți jos. Se poate face. Guvernul doar să facă străzile. Se pare că sunt de acord, de la prim-ministru până la ministrul de ministrul construcțiilor. Bazinul lui Potec va începe în aprilie și se termină anul acesta. Sala Nadiei, să vedem când începem să facem. Am pornit cu tăvălugul aici, în Otopeni. O să se numească Țiriac City”, a declarat Ion Țiriac, conform Gsp.ro.

ADVERTISING

Anterior, Țiriac a solicitat să facă investițiile în parteneriat public-privat, dar după ce a fost refuzat a decis să foloseasca doar fonduri personale.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇