Milan își ia adio cumva de la titlu după o înfrângere drastică în fața rivalei Inter

Milan își ia adio cumva de la titlu după o înfrângere drastică în fața rivalei Inter

Inter Milano a învins-o drastic pe AC Milan, marile rivale din oraș, în celebrul Derby della Madonnina, scor 3-0, într-un meci disputat pe San Siro, meci în care Zlatan Ibrahimovici și ai săi au fost considerați gazde.

Golurile au fost marcate de Lautaro Martinez, o dublă în minutele 5 și 57, plus Lukaku în minutul 66.

Oaspeții au început perfect cu gol în minutul 5 prin Lautaro, care a marcat cu capul perfect din centrarea de pe flancul drept a lui Lukaku. Debutul părții secunde i-a aparținut Milanului, care a ratat 3 șanse de gol uriașe, la care Handanovici a fost un adevărat înger păzitor pentru echipa sa, la două șuturi ale lui Ibra și la o ocazie și a lui Tonali.

Dar tot Inter a fost cea care a marcat, tot prin Lautaro, simplu, din câțiva metri, după o pasă a lui Perisici, la capătul unui contraatac școală al lui Inter.

ADVERTISING

În fine, Lukaku a făcut ce a vrut cu apărarea în roșu și negru în minutul 66, iar șutul puternic și bine plasat nu a putut fi scos de Gigi Donnarumma.

Presa italiană, la picioarele lui Valentin Mihăilă, după o evoluție excelentă în Serie A: A fost copilul revoluției de la Parma

Inter s-a distrat așadar cu Milan, iar aceasta este cea mai dură victorie a echipei în albastru și negru în deplasare din 2009 încoace, de la acel celebru 4-0, cu două goluri spectaculoase semnate de brazilianul Maicon.

Inter este lidera din Serie A cu 53 de puncte, patru peste Milan, care cu două înfrângeri la rând, Spezia și Inter, își cam ia adio de la șansele la titlu.

ADVERTISING

Echipele de start:

Milan: G. Donnarumma; Calabria, Kjaer, Romagnoli, Theo Hernandez - Kessie, Tonali - Saelemaekers, Calhanoglu, Rebici - Ibrahimovici. 

Inter: Handanovici - Skriniar, De Vrij, Bastoni - Hakimi, Barella, Brozovici, Eriksen, Perisici - Lautaro, Lukaku. 

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

În țara meșterului Manole

Deschidere de scor superbă a lui Ianis Hagi în partida disputată de Rangers în Scottish Premiership (Video)

LIVE Liga 1: Meciurile de duminică

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

ADVERTISING

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!