Mihai Stoica anunță noi plecări de la FCSB: Contractele au fost reziliate

Mihai Stoica anunță noi plecări de la FCSB: Contractele au fost reziliate

FCSB s-a despărțit de alți doi jucători.

Mihai Stoica a dezvăluit că Florin Achim și Bogdan Rusu și-au reziliat contractele pe care le aveau cu gruparea „roș-albastră”.

"Achim a reziliat contractul acum câteva zile. N-a jucat deloc, s-a operat acum trei luni la umăr, de asta nu a jucat. Rusu a reziliat contractul azi, Boboc deja am anunţat, Dulca ieri a renunţat", a anunțat Mihai Stoica la Orange Sport.

"Bouhenna mai e care nu intră în vederile noastre. Va veni pe 16 ianuarie. Probleme au fost cu jucătorii care nu aveau drept de joc la a treia echipă. Ştii cum e? Şi-au asumat riscul de a nu juca până în vară, dacă nu vor să meargă la fosta echipă (n.r. - Marco Dulca la Chindia Târgovişte, Radu Boboc la Farul Constanţa şi Bogdan Rusu la CS Mioveni). Nu cred că Dulca pleacă la Chindia. Poate merge într-un campionat care începe acum. Da, s-au pierdut banii (n.r. - cu anumite transferuri)", a adăugat oficialul "roș-albaștrilor".

ADVERTISING

Tot în această iarnă, FCSB a mai renunțat la Radu Boboc, Marco Dulca și Andrei Dumiter, în timp ce Ianis Stoica și Alexandru Muși au fost împrumutați.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇