Mihai Stoica amenință că va scoate echipa de pe teren în timpul meciului: "Vă dau cuvântul meu"

Mihai Stoica amenință că va scoate echipa de pe teren în timpul meciului: "Vă dau cuvântul meu"

Mihai Stoica amenință că nu va mai accepta nicio greșeală de arbitraj împotriva lui FCSB după implementarea sistemului VAR în Liga 1.

Managerul lui FCSB este convins că FCSB a fost privată de două penaltiuri clare în meciul de duminică de la Universitatea Craiova, câștigat de „roș-albaștri” cu 1-0.

"După, când am văzut meciul aseară liniştit, am văzut că am avut două penalty-uri. L-am felicitat pe Kovacs după meci. Vedem meciurile de foarte sus şi nu am remarcat. Doar mi s-a părut că a lăsat jocul prea liber şi pe Octavian Popescu l-au cam faultat. Marius Constantin l-a ţinut pe Ianis Stoica (n.r. - în prima repriză), dar l-a ţinut şmechereşte, cum fac marii jucători. E penalty cât casa. Dacă ar fi o chestie de genul ăsta şi la VAR nu dă arbitrul fault, vă dau cuvântul meu că scot echipa de pe teren", a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

ADVERTISING

"Şi la Cristea (n.r. - în a doua repriză)… Ei nu sunt interesaţi să joace mingea. Când vrei doar să faultezi adversarul, e fault. Papp nu joacă mingea, se duce direct în Cristea. E un fault evident şi e un penalty clar. Cristea se pregăteşte să sară, iar Kovacs vede şi nu dă. E şi Marinescu (n.r. - asistentul) acolo şi nu dă. Oameni buni, ăsta se pregăteşte să sară la cap şi nu ştie ce-l loveşte. Papp intră în el. Negăm evidenţa? Ce mai vreţi mai clar de atât? El e pregătit să joace mingea, nu ştie ce e în spatele lui", a adăugat acesta.

ADVERTISING

Cu două etape înainte de finalul sezonului, FCSB se află la două puncte în spatele primei clasate, CFR Cluj.

Formația antrenată de Toni Petrea va juca etapa următoare cu FC Voluntari, iar în ultima rundă o va întâlni chiar pe CFR Cluj.

FCSB n-a mai câștigat titlul în Liga 1 din 2015.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇