Mihai Stoica a răbufnit după meciul cu UTA: "De când sunt în fotbal, n-am văzut aşa ceva"

Mihai Stoica a răbufnit după meciul cu UTA: "De când sunt în fotbal, n-am văzut aşa ceva"

Mihai Stoica spune că FCSB a fost supusă unui linșaj mediatic după meciul câștigat cu UTA Arad, scor 2-1, în etapa a 18-a a Ligii 1.

„S-a născut un linşaj mediatic. De când sunt în fotbal, n-am văzut aşa ceva. Mulţi şi-au dat arama pe faţă, câţi îl urăsc pe Gigi Becali. Tot ce s-a prezentat a fost trunchiat, mizerabil, odios. Să îi întrebaţi pe cei de la Arad. S-a auzit o pocnită, poate i-a dat în piept. Penalty-ul e dat cu uşurinţă (n.r. – primul penalty acordat FCSB-ului în meciul cu UTA Arad), nu poţi spune că nu e nimic. E contact? Dacă e contact, poţi spune că nu l-a provocat Octavian Popescu. Nu e o invenţie, dar e uşor acordat”, a tunat MM la Telekom Sport.

ADVERTISING

"Dar ce se întâmplă după e grav. La 1-1, în minutul 74, am avut penalty. E clar. Nimeni n-a prezentat. Miculescu îl faultează pe Tavi Popescu. Ce viciere? Pot să comentez ce a zis Balaj, dar ce a zis Mara, nu. Mi se pare odios că Mara umblă cu farduri în poşetă la el în oraş. E nimeni pe stradă. Ştim şi noi regulamentele, ştim actualizări, nu suntem de ieri în fotbal. Nu mă interesează foşti arbitri care bat câmpii, care au un interes. CFR a câştigat cu viciere de rezultat. Golul e marcat din condiţii neregulamentare", a adăugat oficialul lui FCSB.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În ceea ce privește cel de-al doilea penalti al meciului, Mihai Stoica spune: "Pare că a ieşit, dar din spatele porţii pare că nu a ieşit. Ne poate lămuri soft-ul… Unghiul nu ajută. E distanţă, dar e o sferă. Dacă vezi punctul din spate, nu e ieşită. Ideea e în felul următor. Doar cineva cu soft-ul în ochi poate spune. Iar ne întoarcem la VAR, noi nu avem nici goal line technology".

Florin Tănase a marcat ambele goluri ale lui FCSB în meciul cu UTA Arad, amândouă din lovituri de la 11 metri, în minutele 22 și 81.

ADVERTISING

Roger, în minutul 72, a reușit golul arădenilor.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇