CFR Cluj o atacă pe FCSB după arbitrajul din meciul cu UTA: "Sunt dezgustat"

CFR Cluj o atacă pe FCSB după arbitrajul din meciul cu UTA: "Sunt dezgustat"

Bogdan Mara a răbufnit după arbitrajul de la meciul dintre FCSB și UTA Arad (scor 2-1), din etapa a 18-a a Ligii 1.

FCSB a primit două penaltiuri discutabile, iar oficialul lui CFR Cluj spune că este „dezgustat”.

"Am rămas fără cuvinte după meciul de azi dintre FCSB şi UTA. Toată presa scrie, a fost ceva… E clar că Balint e frustrat după un asemenea meci. Să fie două penalti-uri acordate greşit e viciere de rezultat. Balint are perfectă dreptate. E strigător la cer. Revin puţin la meciul nostru, el a ieşit, nu vreau sa ii spun numele (n.r. Mihai Stoica), să vorbească de meciul nostru… el care a vorbit şi a pus presiune pe arbitraj. Intr-adevăr la faza golului nostru cu Chindia a existat acel presupus henţ, dar Cristi Balaj a venit cu argumente şi a explicat frumos. Înainte de acel henţ am avut un penalti foarte clar. Un meci oricum pe care noi l-am dominat fără emoţii", a spus Mara într-o intervenție la Telekom Sport.

ADVERTISING

"Dar astăzi ce s-a întâmplat… vă las pe voi să judecaţi. Sunt dezgustat. La primul penalti chiar n-am înţeles, arbitrul era bine poziţionat şi a hotărât foarte repede… Vă daţi seama? La al doilea a ieşit mingea centimetri buni. Ce să mai zic? Nu este primul meci, asta este problema! Se mai greşeşte… dar nu în felul acesta! Nu am explicaţii pentru ce s-a întâmplat acuma seara. De ce nu e o zi proastă şi în favoarea celorlalte echipe? Asta reiese că FCSB este ajutată de arbitri", a adăugat oficialul clujenilor.

ADVERTISING

Florin Tănase a marcat ambele goluri ale lui FCSB după două lovituri de la 11 metri acordate eronat de arbitrul Marian Barbu.

CFR Cluj și FCSB sunt despărțite de 8 puncte în fruntea clasamentului Ligii 1.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇