Verdictul lui Adrian Porumboiu după penaltiurile controversate primite de FCSB

Verdictul lui Adrian Porumboiu după penaltiurile controversate primite de FCSB

FCSB a câștigat cu 2-1 meciul cu UTA Arad, din etapa a 18-a a Ligii 1, însă ambele goluri ale „roș-albaștrilor” au venit după două greșeli majore ale arbitrului central Marian Barbu.

Fostul arbitru român Adrian Porumboiu spune că penaltiurile primite de „roș-albaștri” și transformate de Florin Tănase au fost acordate complet greșit.

"Niciodată penalti la Octavian Popescu, e o fază comică! Uitați cum cade Octavian Popescu, poc, zici că a fost secerat cu drujba! Uitați cum cade, greu de explicat așa ceva. În niciun caz nu a fost penalti! S-a agățat de piciorul adversarului, nu există circumstanțe de penalti", a spus Porumboiu într-o intervenție la Digi Sport.

ADVERTISING

"Ce să mai vedem la al doilea penalti? Jocul trebuia oprit, de ce să mai discutăm? La faza asta era responsabilitatea centralului, era pe diagonala lui. Din această cauză se spune că arbitrul trebuie să-și țină diagonala, era în zona lui. El trebuia să fie acolo, în 5-6 metri", a adăugat fostul arbitru român.

Florin Tănase a marcat ambele goluri ale lui FCSB în meciul cu UTA Arad, amândouă din lovituri de la 11 metri, în minutele 22 și 81.

Roger, în minutul 72, a reușit golul arădenilor.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇