Liga 1: FCSB obține o victorie la limită cu UTA, după ce primește două penaltiuri discutabile

Liga 1: FCSB obține o victorie la limită cu UTA, după ce primește două penaltiuri discutabile

FCSB s-a impus la limită cu UTA Arad, scor 2-1 în ultima partidă a zilei de duminică din Liga 1, în etapa cu numărul 18 a stagiunii competiționale 2021/2022.

Golurile au fost marcate de gazde ambele din penalti, ambele transformate de căpitanul Florin Tănase, în timp ce pentru arădeni egala la un moment dat la unu Roger, în minutul 72.

În minutul 22, FCSB primea un penalti discutabil din partea centralului Marian Barbu, după un contact în careu în care Octavian Popescu a căzut ca secerat, iar arbitrul a considerat că Roger l-a incomodat pe atacantul roș-albastru.

Partea secundă a fost afectată și de ceața profundă care a început să curgă pe Arena Națională și care a incomodat ambele tabere. Și l-a incomodat și pe portarul Vlad inclusiv, care nu a văzut bine probabil un șut de la distanță al arădenilor, a respins greșit în față și de acolo din fața careului mic Roger a egalat.

ADVERTISING

Dar bucuria oaspeților a fost totuși scurtă, căci în minutul 81 FCSB avea să mai primească o lovitură de la 11 metri. Una însă cu...cântec am putea spune, căci ea a fost acordată după un henț făcut de arădeni. Hențul a fost, nimic de reproșat arbitrului Barbu, însă la faza imediat anterioară, mingea controlată defectuos de Dumiter depășise clar spațiul de joc..

Același Tănase a transformat, iar FCSB obține a treia victorie consecutivă cu Toni Petrea pe bancă, revenind la 8 lungimi în spatele liderului CFR Cluj.

ADVERTISING

Echipele de start:

FCSB: Vlad – Creţu, Paulo Vinicius, Miron, Radunovic – Olaru, Şut, Tănase – Cordea, Keşeru, Oct. Popescu.

Rezerve: Straton, Budescu, Dumiter, Cristea, Stoica, Gheorghe, Ov. Popescu, Oaidă, Musi.

UTA Arad: Iacob – Baravykas, Benga, Medimorec, Shlyakov – Passaglia, Vorobjovas – Miculescu, Ubbink, Roger – Dangubic.

Rezerve: Balauru, Erico, Ilie, Bustea, Dima, Batha, Isac, Antal, Hora.

Arbitru: Marian Barbu.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!