Mihai Stoica a izbucnit în lacrimi la TV după eliminarea FCSB din Europa League

Mihai Stoica a izbucnit în lacrimi la TV după eliminarea FCSB din Europa League

Directorul sportiv de la FCSB, Mihai Stoica, a izbucnit în lacrimi într-o emisiune televizată, după ce gruparea roș-albastră a fost eliminată din Europa League de Slovan Liberec.

Stoica a afirmat că înfrângerea poate avea și urmări pozitive. De asemenea, el a spus că nu a avut puterea să le mai spună nimic jucătorilor care au evoluat pentru FCSB.

"Copilul ăsta (Șut - n.red), am vorbit astăzi cu el, și… a spus că este un vis îndeplinit și… Ce poți să le spui copiilor ăstora? Poate că totuși câștigul nostru e mult mai mare pentru că am descoperit ce nu știam că avem în curte. Bănuiam și speram, dar nu știam că avem.

ADVERTISING

Cană a jucat impecabil până când a fost eliminat. Cum să elimini un jucător când primul fault îl face atacantul? Ce suflet să ai când te gândești prin ce trece echipa asta…", a spus Mihai Stoica în timp ce plângea, la Pro X.

De asemenea, Stoica a dat apoi vina pe arbitraj pentru eliminarea FCSB-ului.

"Cred că dacă aveam un arbitraj corect, ne pregăteam pentru playoff. A fost un contact la Perianu, era indiscutabil penalty. Este fault în atac la Cană și altele.

Mai are rost să discutăm cine a decis? Vorbim de Man și Coman… Față de ultimul meci cu Viitorul, ultimul de pe teren propriu, de pe Arena Națională, au fost 10 titulari care au lipsit. Plus câțiva jucători foarte importanți care puteau să-i înlocuiască și care stau izolați și sub tratament.

ADVERTISING

Am convingerea că atâta suferință, pentru că a fost mare suferință și încă este, avem mulți jucători și membri ai staff-ului încă bolnavi, cred că se vă reclădi o echipă care va avea un cuvânt puternic de spus", a completat Stoica.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇