Mehmet Topal, antrenor la Petrolul Ploiești: Noii investitori turci l-au ales

Mehmet Topal, antrenor la Petrolul Ploiești: Noii investitori turci l-au ales

Fostul internaţional turc Mehmet Topal (38 de ani) este noul antrenor al echipei Petrolul Ploieşti, el înlocuindu-l în funcţie pe tehnicianul Laszlo Balint, informează gruparea prahoveană pe site-ul său oficial.

„Mehmet Topal, jucător de legendă al fotbalului turc, fost căpitan al naţionalei Turciei şi al lui Fenerbahce Istanbul, de trei ori câştigător al Superligii Turciei cu trei echipe diferite, Galatasaray, Fenerbahce şi Başakşehir, de asemenea fost jucător important al Valenciei în La Liga, este noul antrenor al echipei noastre”, se menţionează pe site-ul citat.

ADVERTISING

Topal a semnat cu Petrolul Ploieşti un contract valabil pentru următorii 3 ani, urmând să ajungă în România duminică, atunci când îi va cunoaşte şi pe noii săi elevi.

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti a anunţat, miercuri, despărţirea de antrenorul Lazslo Balint, care s-a aflat la cârma "lupilor galbeni" în ultima parte sezonului recent încheiat din Superligă.

Balint o preluase pe Petrolul la începutul lunii aprilie, rezilierea contractului său şi instalarea lui Mehmet Topal având legătură cu preconizata preluare a pachetului majoritar de acţiuni a clubului de către un grup de investitori din Turcia.

🟡🔵 Mehmet Topal, jucător de legendă al fotbalului turc, fost căpitan al naționalei Turciei și al lui Fenerbahce Istanbul, de trei ori câștigător al Superligii Turciei cu trei echipe diferite, Galatasaray, Fenerbahce și Basaksehir, de asemenea fost jucător important al Valenciei în La Liga, este noul antrenor al echipei noastre! 👔Fostul fundaș și-a început cariera la Dardanelspor și a încheiat-o tot în campionatul Turciei, la Besiktas! 📊În vârstă de 38 ani, Topal a semnat cu FC Petrolul Ploiești un contract valabil pentru următorii 3 ani și va ajunge la Ploiești duminică, atunci când va face cunoștință cu noii săi elevi. 🤝Îi urăm bun venit lui și staffului său tehnic și le urăm mult succes cu FC Petrolul în anul Centenar!Bun venit, Mehmet Topal! 🙏

Publicată de FC Petrolul Ploiesti pe Joi, 6 iunie 2024

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!