Medicul echipei naționale clarifică situația lui Darius Olaru: Explicațiile deciziei lui Edi Iordănescu

Medicul echipei naționale clarifică situația lui Darius Olaru: Explicațiile deciziei lui Edi Iordănescu

Medicul echipei naționale a României a clarificat, luni, situația creată în jurul lui Darius Olaru (25 de ani), după decizia lui Edi Iordănescu de a-l lăsa în afara lotului la meciul cu Andorra (4-0, pe Arena Națională, în preliminariile EURO 2024).

Claudiu Stamatescu, medicul echipei naționalei a României, a oferit explicații în privința „cazului Olaru”, iscat după ce a fost lăsat în afara lotului de Edi Iordănescu și după un comunicat care a băgat FCSB în sperieți!

El a explicat exact cum s-a ajuns la situația în care Darius Olaru să aibă probleme medicale și să fie lăsat în afar lotului.

ADVERTISING

"Darius acuză probleme medicale și, în urma consultării staff-ului medical, s-a luat decizia ca mijlocașul să nu facă parte din lot la meciul cu Andorra pentru a nu risca o accidentare mai gravă.

A lovit rău o minge pe finalul antrenamentului de vineri, și-a întins puțin ligamentul colateral intern la genunchi. Nimic serios, dar nici de neluat în seamă. Sâmbătă a făcut antrenament normal și urma să avem feedback de la el, pentru a lua cea mai bună decizie în ceea ce privește prezența lui în lot pentru meciul cu Andorra.

ADVERTISING

Având în vedere că la antrenamentul de sâmbătă a avut unele rețineri și a mai simțit o oarecare jenă în special când lovea mingea, și pentru că Olaru a spus că nu se simte 100%, în contextul în care se știa modul de joc foarte agresiv al andorranilor, s-a luat decizia de a-l proteja pentru a nu risca o accidentare serioasă", a spus Claudiu Stamatescu, potrivit gsp.ro.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!