FCSB solicită retragerea unui fotbalist important din naționala României: "O să vorbesc cu el. Și așa n-are nevoie"

FCSB solicită retragerea unui fotbalist important din naționala României: "O să vorbesc cu el. Și așa n-are nevoie"

FCSB a anunțat că va solicita retragerea lui Darius Olaru (25 de ani) din naționala României.

Prin vocea lui Gigi Becali, FCSB a anunțat că va purta o discuție cu Darius Olaru și îl va sfătui să se retragă din echipa națională. Totuși, decizia finală va aparține jucătorului!

Becali a spus că, dacă ar fi în locul lui Olaru, s-ar retrage din echipa națională pentru modul în care a fost tratat de stafful lui Edi Iordănescu înaintea meciului cu Andorra (4-0, pe Arena Națională, în grupa I a preliminariilor EURO 2024).

ADVERTISING

"El să hotărască. Eu, din punctul meu de vedere, o să vorbesc cu el. Bă, retrage-te! Nu-l oblig, eu îi dau un sfat. Și așa n-are nevoie de el, decât să te batjocorească și să te trimite în tribună. Eu așa aș face", a spus Gigi Becali într-o discuție cu jurnaliștii.

Darius Olaru a fost lăsat în afara lotului pentru meciul România - Andorra 4-0 și a privit partida din tribune. Edi Iordănescu și stafful naționalei au motivat decizia pe baza unei accidentări, însă se pare că mijlocașul nu avea nicio problemă medicală.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Olaru a fost folosit de Edi Iordănescu doar în meciul cu Belarus, 0-0 în deplasare, când a fost trimis în teren în minutul 77.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇