Mihai Stoica răspunde dur explicațiilor lui Edi Iordănescu în "cazul Olaru": "Asta e chiar bătaie de joc!"

Mihai Stoica răspunde dur explicațiilor lui Edi Iordănescu în "cazul Olaru": "Asta e chiar bătaie de joc!"

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al FCSB, a răspuns dur explicațiilor lui Edi Iordănescu în privința situației lui Darius Olaru.

Anunțat accidentat și scos din lot în dimineața meciului cu Andorra, Darius Olaru a fost lăsat în tribună la victoria tricolorilor cu 4-0 de pe Arena Națională. Edi Iordănescu a explicat exact care a fost situația lui Olaru și de ce a rămas în tribună, însă Mihai Stoica a venit cu un răspuns dur.

Stoica a spus că "e chiar bătaie" de joc" modul în care a fost tratat Darius Olaru și FCSB de către stafful echipei naționale.

ADVERTISING

"Mie mi-a sărit inima din piept când am văzut, pe cuvântul meu de onoare. Am crezut că e o accidentare gravă, dacă au dat comunicat. Și zic 'bă, dar când oare s-o fi accidentat?'. I-am spus mediculu 'interesează-te, vezi'.

Nu, e copil prea bun. Dimpotrivă, cred că vine mai motivat să… Dacă tot n-a jucat! Îți dai seama că fiind obișnuit să joci 90 de minute, te duci acolo și nu joci, clar că ieși puțin rutină. (…) Asta cu Olaru, m-a deranjat modul în care au pus problema. Să mă trezesc cu comunicate că e accidentat și el să nu fie accidentat, asta e chiar bătaie de joc", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Darius Olaru a fost folosit de Edi Iordănescu doar în meciul cu Belarus, 0-0 în deplasare, când a fost trimis în teren în minutul 77.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇