Mats Wilander, verdict clar în cazul de dopaj al Simonei Halep: Certitudinea pe care o are suedezul

Mats Wilander, verdict clar în cazul de dopaj al Simonei Halep: Certitudinea pe care o are suedezul

Fostul mare tenismen suedez Mats Wilander a avut o părere fermă în cazul de dopaj al Simonei Halep.

Legendarul sportiv a afirmat că nu o vede niciodată în stare pe Simona să consume intenționat substanțe interzise și spune că totul este o mare greșeală.

"Sincer, inima mea e alături de Simona Halep. Nu pot să pretind am cunoscut-o prea bine, dar am văzut-o jucând o mulțime de meciuri, am intervievat-o și pot spune că, dintre toți jucătorii, în niciun caz nu ar lua ceva intenționat! Cu siguranță va încerca să-și reabiliteze numele.

ADVERTISING

Este posibil ca în aceste zile să iei ceva fără să știi, dar chiar nu îmi pot imagina că există un sportiv care nu știe ce este ok sau nu. Cred că este o greșeală uriașă undeva pe drum. Chiar nu îmi pot imagina pentru că Simona Halep este o sportivă uriașă și inima mea mea este alături de ea. Sper că totul se va clarifica și va reveni pe teren curând", a spus Wilander la Eurosport.

Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, după ce a fost depistată cu o substanță interzisă la ediția US Open din acest an.

ADVERTISING

Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA) a anunțat săptămâna trecută că Simona Halep a fost depistată pozitiv la roxadustat, o substanță aflată pe lista interzisă a Agenției Mondiale Antidoping (WADA) din 2022.

În consecință, Simona a fost suspendată provizoriu și nu va putea să concureze sau să participe la niciun eveniment de tenis organizat de WTA sau ITF.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!