Darren Cahill îi dă dreptate Virginiei Ruzici în cazul de dopaj al Simonei Halep: "Ați zis bine"

Darren Cahill îi dă dreptate Virginiei Ruzici în cazul de dopaj al Simonei Halep: "Ați zis bine"

Darren Cahill i-a dat dreptate Virginiei Ruzici, fostul manager al Simonei Halep, în cazul de dopaj al sportivei noastre.

Demisă în primăvară de Simona, Virginia Ruzici i-a luat apărarea Simonei după ce aceasta a fost testată pozitiv cu o substanță interzisă.

„O cunosc pe Simona de multă vreme și am lucrat cu ea timp de 14 ani. În tot acest timp, nu numai că a fost o sportivă și o campioană incredibilă, ci și un model de urmat. Simona este o persoană de o sportivitate impecabilă, integritate și onestitate. Sunt profund întristată de aceste informații și sunt 100% convinsă că Simona nu ar fi făcut niciodată nimic pentru a obține un avantaj nedrept. O susțin pe deplin pe Simona în lupta ei pentru adevăr și îi sunt alături”, a fost mesajul Virginiei Ruzici.

ADVERTISING

După ce a văzut acest mesaj, inclusiv Darren Cahill l-a redistribuit pe Instagram.

"Ați zis bine, Doamna V!", a răspuns antrenorul australian.

Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, după ce a fost depistată cu o substanță interzisă la ediția US Open din acest an.

Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA) a anunțat săptămâna trecută că Simona Halep a fost depistată pozitiv la roxadustat, o substanță aflată pe lista interzisă a Agenției Mondiale Antidoping (WADA) din 2022.

ADVERTISING

În consecință, Simona a fost suspendată provizoriu și nu va putea să concureze sau să participe la niciun eveniment de tenis organizat de WTA sau ITF.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!