Mason Greenwood, fotbalistul lui Manchester United, arestat pentru suspiciune de viol

Mason Greenwood, fotbalistul lui Manchester United, arestat pentru suspiciune de viol

Mason Greenwood, tânărul fotbalist al lui Manchester United, 20 de ani, este implicat într-un scandal uriaș în Anglia, asta după ce prietena sa a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii în care apărea cu multiple leziuni în urma unui comportament agresiv al jucătorului.

Având în vedere că sportivul englez nu era la prima abatere, el încălcând în trecut și protocoalele legate de Covid-19, în momentul unei convocări la selecționata Albionului, Poliția din Manchester a decis să îl aresteze și a emis și un comunicat de presă pe această temă:

ADVERTISING

"Poliția din Manchester s-a autosesizat după cele apărute în spațiul media, în care o femeie a raportat violență fizică asupra ei. O investigație a fost lansată și putem confirma că un bărbat în vârstă de 20 de ani a fost arestat cu suspiciune de viol și asalt. Momentan, rămâne în custodia poliției. Investigația o să continue", au notat oamenii de ordine din orașul britanic, conform BBC.

Harriet Robson, prietena lui Greenwood, postase anterior mai multe fotografii, dar și un film video, în care și-a etalat rănile severe produse de concubinul său.

ADVERTISING

De asemenea, anterior deciziei luate de Poliție, clubul Manchester United anunțase deja că "Mason Greenwood nu o să facă parte din pregătirea și meciurile echipei în perioada următoare".

Atacantul englez este considerat unul dintre cei mai talentați tineri din generația sa, însă este cunoscut și ca un jucător cu mari probleme în viața extrasportivă.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!