Martina Navratilova acuză o tenismenă că a trișat la Roland Garros: "Rușine!"

Martina Navratilova acuză o tenismenă că a trișat la Roland Garros: "Rușine!"

Martina Navratilova a acuzat o tenismenă că a trișat la Roland Garros 2020.

Meciul dintre Kristina Mladenovici și Laura Siegemund, câștigat de sportiva din Germania cu 7-5, 6-3, a avut și un moment controversat.

În primul set, când Kristina Mladenovici avea 5-1, Siegemund a primit un punct deși a lovit mingea după ce aceasta căzuse de două ori în terenul său.

Mladenovici a protestat în zadar, dar punctul i-a rămas lui Siegemund, care apoi a revenit și a câștigat partida, după ce a salvat și șapte mingi de set.

ADVERTISING

În replică, Martina Navratilova a acuzat-o pe Siegemund că a trișat deoarece a observat clar că mingea a căzut de două ori și nu a spus nimic.

"A fost îngrozitor! Arbitrul, care de obicei este grozav, a ratat faza. Pe vremuri, am fi recunoscut noi înșine treaba asta, dar în zilele noastre este diferit. Siegemund știa sigur că mingea nu a lovit mingea după ce a atins terenul o dată și - voila - tot meciul s-a schimbat! Rușine!", a spus Navratilova, conform QT.com.au.

În schimb, Kristina Mladenovici a cerut introducerea sistemului VAR din fotbal și în tenis.

ADVERTISING

"Ar fi minunat să-l avem. Să greșim este uman, dar nu înțeleg cum arbitrul nu a putut să vadă. Din păcate, ea continuă la Roland Garros, iar eu nu. Ar fi fost cea mai bună și cea mai corectă jucătoare din turneu daca ar fi recunoscut, dar, din păcate, nu a făcut-o. Nu mă așteptam să o facă", a adăugat Mladenovici.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇