"Împăratul" Terim dezvăluie ce a remarcat la Ianis Hagi

"Împăratul" Terim dezvăluie ce a remarcat la Ianis Hagi

„Împăratul” Fatih Terim, antrenorul formației Galatasaray Istanbul, a vorbit despre Ianis Hagi, după ce l-a antrenat ani buni pe tatăl său la gruparea turcă.

Terim a declarat că a remarcat că Ianis este un jucător foarte greu de marcat, cu abilități bune de a crea ocazii periculoase. Ianis îi va fi adversar lui Galatasaray în Europa League.

"Ianis este foarte talentat. S-a născut în Turcia și este un tânăr de succes. Nu știu dacă va ajunge precum tatăl sau, dar eu îmi doresc asta. Este greu de marcat și pasează foarte bine. Este un jucător foarte bun și mai are marjă de progres. Cred că va juca și mai bine. Are mult talent și va crește mult", a spus Fatih Terim într-o conferință de presă.

ADVERTISING

Partida dintre Rangers și Galatasaray, din play-off-ul Europa League, va avea loc joi, de la ora 21:45.

Ianis Hagi a început mai greoi sezonul, dar este în revenire de formă și a jucat din ce în ce mai bine în ultimele meciuri, când a avut și realizări.

În acest sezon, el are un gol marcat și a oferit 6 pase decisive.

Rangers a plătit 3.4 milioane de euro pentru a-l cumpăra în vară de la Genk, după ce în primele 6 luni ale anului a fost împrumutat de la gruparea scoțiană.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING
ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇