Marius Șumudică, suspendat drastic de turci

Marius Șumudică, suspendat drastic de turci

Marius Șumudică a fost suspendat drastic în Turcia.

Antrenorul român a primit o pedeapsă de patru etape de suspendare și va plăti o amenda în valoare de 3.500 de euro.

Asta deoarece le-a dat indicații din tribune jucătorilor săi la meciul cu Antalyaspor, deși era suspendat.

De asemenea, fiul lui Marius Șumudică a fost suspendat 1 an de zile pentru că a fost trecut pe foaie ca antrenor secund deși nu are licență și este doar un metodist.

"Fiul meu a fost trecut din greşeală pe foaie, ca antrenor secund. Nu, el este metodist la Gaziantep. A terminat ASE-ul, acum e anul doi la ANEFS şi a urmat două cursuri pentru funcţia pe care este angajat cu contract legal la Gaziantep. Adică ştie ce face, nu l-am luat aiurea lângă mine. Ce vreau să spun este că nu am încercat nicio clipă să păcălim pe cineva. Aia o a fost o greşeală şi mi-o asum, voi plăti pentru ea.

ADVERTISING

Sunt mâhnit de amploarea care s-a dat evenimentelor de la meciul cu Antalyaspor. Eu am cerut o lojă şi nu au avut să-mi dea, aşa că am stat în tribună la acel meci. Am strigat în vreo două rânduri, dar ceva de genul 'treziti-vă', "haideţi să jucăm şi noi'. Clubul a făcut recurs la aceste suspendări. Am satisfacţia că mulţi suporteri din Turcia sunt alături de mine, dar asta nu mă va ajuta să stau pe bancă", a declarat Marius Şumudică pentru Digi Sport.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING
ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇