Marius Șumudică, în cărți pentru a prelua naționala Turciei - presă

Marius Șumudică, în cărți pentru a prelua naționala Turciei - presă

Recent demis de la CFR Cluj, deși gruparea ardeleană avea șapte victorii din șapte meciuri în Liga 1, Marius Șumudică ar putea da lovitura și ar putea semna cu naționala Turciei, pentru a se lupta la calificarea pentru CM 2022.

După umilința din Olanda, scor 1-6, la naționala Turciei a fost demis selecționerul Senol Gunes, 69 de ani, iar acum Federația de fotbal din Turcia este în căutarea unui nou antrenor.

Pe postul pe care a luat loc în anii precedenți și Mircea Lucescu se luptă acum mai mulți pretendenți, iar ziarul otoman Fotomac a anunțat că unul dintre ei este chiar românul Marius Șumudică, un manager foarte iubit acolo în Turcia, unde a activat pe băncile grupărilor Rizespor, Kayserispor sau Gaziantep.

EXCLUSIV Marius Șumudică: „Turcii sunt bolnavi! La restaurante nu plătesc, nu mă lasă nimeni”

”Ar fi o onoare pentru mine. Sunt onorat să fiu printre cei nominalizaţi. Şenol Guneş este un antrenor mare. M-a vizitat la clubul pe care îl antrenam pe vremea când eram în Turcia. Este o mare onoare să fiu printre numele vehiculate că ar putea prelua naţionala Turciei. De fapt, Turcia este o ţară cu un fotbal extraordinar”, ar fi fost reacția lui Sumudica la auzul ofertei, conform sursei de mai sus.

ADVERTISING

Turcia este pe locul 3 în grupa sa de calificarea pentru Mundial, cu 11 puncte, la două puncte în spatele primelor două clasate, Norvegia și Olanda.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Personajul important din tenis care susține că Simona Halep a avut un rol important în cariera campioanei de la US Open: ”Emma Răducanu este româncă”

Eșec în ultimele secunde pentru CSM București la debutul noii ediții de Champions League

A treia zi de UNTOLD: 20 de infracţiuni privind drogurile, peste 200 de persoane au primit asistenţă medicală

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!