A treia zi de UNTOLD: 20 de infracţiuni privind drogurile, peste 200 de persoane au primit asistenţă medicală

Nu mai puțin de 20 de infracţiuni care vizează încălcări ale legii privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri au fost constatate în a treia zi a Festivalului UNTOLD de la Cluj-Napoca, fiind aplicate şi 52 de sancţiuni contravenţionale.

Poliţiştii au constatat și infracţiuni de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi furt.

Totodată, fost aplicate 19 amenzi şi 15 avertismente pentru încălcări pe linia prevenirii situaţiilor de urgenţă şi a regulilor privind fumatul în locurile publice.

ADVERTISING

Activităţile de verificare şi control vor continua şi în ultima zi a evenimentului.

În punctele şi posturile medicale avansate din festival, 214 persoane au primit asistenţă medicală din partea personalului SMURD şi a paramedicilor pompieri. Majoritatea afecţiunilor înregistrate au fost uşoare şi au fost soluţionate de către personalul medical pe loc. Doar în patru situaţii a fost necesar transportul la spital pentru investigaţii şi îngrijiri de specialitate.

Pe timpul desfăşurării festivalului, un echipaj al Unităţii Speciale de Aviaţie Caransebeş din cadrul Inspectoratului General de Aviaţie al MAI, cu aeronava din dotare, a survolat zona cu misiunea de a monitoriza şi transmite în timp real datele necesare pentru buna desfăşurare a acestui eveniment.

The people of DAY 3 that made us feel everything. You are amazing!

Publicată de UNTOLD pe Duminică, 12 septembrie 2021

Citește și:

ADVERTISING


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇