Marius Șumudică i-a transferat pe Lung și Mitriță în Arabia Saudită

Marius Șumudică i-a transferat pe Lung și Mitriță în Arabia Saudită

Antrenorul român Marius Șumudică a dat lovitura și a adus doi fotbaliști ai României cu nume la Al Raed, e vorba de portarul Silviu Lung junior și de Alexandru Mitriță.

Lung, 33 de ani, liber de contract după despărțirea de turcii de Kayserispor, dorit în această vară și de campioana CFR Cluj, a fost convins să semneze un contract pe doi ani cu gruparea saudită. El va lucra din nou cu Șumudică, după experiențele de la Astra și Kayseri, scrie DigiSport.

Mitriță este o mutare și mai importantă făcută de Șumi, jucătorul oltean fiind disputat de FCSB și Craiova în acest mercato, după plecarea de la PAOK-ul lui Răzvan Lucescu. Românul a fost împrumutat un sezon de către cei de la New York City FC, echipă de care aparține.

Șumudică a terminat contractul cu Al-Shabab și a început o nouă aventură în aceeași țară la Al Raed, formație care termina ultimul sezon pe 7 în Arabia Saudită: ”Mi-au oferit tot, buget de transferuri și un contract pe doi ani, ceea ce nu prea se dă în Arabia Saudită. Mă refer la Al-Raed, ca să nu mă mai ascund. Președintele lor a fost foarte încântat la jocul pe care l-am avut împotriva lor și m-a contactat.

ADVERTISING

Sper să fie doi ani, sper să rămân acolo doi ani. E un contract de șase zerouri, cum nu se poate în România și nici în Europa pentru antrenorii români”, spunea tehnicianul fost jucător la Rapid pe aeroportul Henri Coandă acum câteva zile.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!