Marius Șumudică a găsit vinovatul după remiza lui CFR Cluj cu Pyunik: "Nu sunt deloc răutăcios, dar așa a fost"

Marius Șumudică a găsit vinovatul după remiza lui CFR Cluj cu Pyunik: "Nu sunt deloc răutăcios, dar așa a fost"

Fostul antrenor al lui CFR Cluj, Marius Șumudică, a vorbit despre remiza înregistrată de campioană în Liga Campionilor pe terenul lui Pyunik Erevan.

Șumudică spune că vinovatul pentru remiza este Dan Petrescu, cel care a greșit tactica.

"Voiam să văd care e valoarea lui Erevan, 6 milioane, în timp ce cea a lui CFR e de 30 de milioane. Deci e diferența de 5 ori mai mare. Dan Petrescu este un coleg, nu e nomal să fac comparații între echipele pe care le-am întâlnit eu sezonul trecut și adversarul de azi. Să nu ne ascundem, această echipă se bate la retrogradare în Liga 1.

ADVERTISING

Le trebuia pașaport să treacă centrul terenului. Diferență mare de valoare, imensă. Cei care sunt implicați să răspundă. N-am pomenit ca la un meci de UCL, chiar și la acest nivel, o echipă să nu lege 5-6 pase. Plus că au părut fără prospețime, poate greșesc eu. Nu sunt deloc răutăcios, dar așa a fost", a spus Șumudică la Digi Sport.

De asemenea, fostul antrenor al campioanei a criticat nefolosirea lui Claudiu Petrila.

„Nu a ieșit nimeni în evidență. Debeljuh a fost cel mai periculos. Nu înțeleg de ce nu e folosit Petrila. E mult peste Roger. Roger e un jucător liniar. Petrila e bun pe contaatac, e bun 1 la 1. M-a mirat domnul Balaj când a spus de acel fundaș (n.r. - Kolinger) că s-a achitat foarte bine. Păi, ce să se achite, a dat doar vreo două lumânări", a mai spus Șumudică.

ADVERTISING

Amintim că CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 0-0, cu Pyunik Erevan in prima manșă din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor.

Manșa retur va avea loc pe 13 iulie, de la ora 21:30, LIVE pe SpotMedia.ro.

Dacă va trece de Pyunik Erevan, echipa lui Dan Petrescu se va duela cu învingătoarea dintre Dudelange (Luxemburg) și Tirana (Albania).


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!