Silviu Lung a dat răspunsul după oferta primită de la CFR Cluj: Decizia luată de portar

Silviu Lung a dat răspunsul după oferta primită de la CFR Cluj: Decizia luată de portar

Portarul Silviu Lung a dat răspunsul după ce a fost ofertat de CFR Cluj în această vară.

Lung a anunțat că nu dorește să semneze cu CFR Cluj deoarece prioritatea sa este să semneze cu un club din străinătate.

“S-a terminat contractul, au fost 3 ani frumoși, am primit oferta de prelungire după 3 ani. Am avut ofertă de a merge la echipe mai bine cotat din Turcia, dar având o relație foarte strânsă cu conducerea de la Kayseri, am spus că rămân acolo, mi-am dat cuvântul și am continuat încă 2 ani acolo. Au trecut acei 2 ani și sunt liber de contract.

ADVERTISING

Momentan sunt în vacanță la Craiova, mă bucur alături de familie. Mișcare am început să fac de o săptămână cu tata, ne antrenăm în fiecare dimineață. Dar pentru moment nu este nimic concret, mă focusez pe pregătirea mea și aștept să văd ceea ce se va întâmpla în săptămânile următoare. Prioritar rămâne un transfer în străinătate”, a declarat Silviu Lung Jr., la Sport Total FM.

Silviu Lung este liber de contract după despărțirea de Kayserispor, unde a fost titular în ultimii ani.

El se pregătește acasă, alături de tatal său, fostul mare portar român.

ADVERTISING

“Este o senzație extraordinară să mă antrenez cu tata. Primul antrenament cu tata cred că l-am făcut la 10-11 ani și după am continuat până la 14 ani, când el a luat drumul țărilor arabe, unde s-a dus să antreneze. Apoi a venit cu mine la Astra, acolo m-a antrenat ultima dată. În fiecare an când am vacanță mai mare apelez din nou la serviciile lui.

Are un tonus extraordinar, mai ales că el încă activează, lucrează part-time la naționala U20 a României, cu Bogdan Lobonț, deci încă este în formă”, a spus Silviu Lung Jr.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!