Marius Șumudică, frustrat după primul eșec pe banca lui Malatyaspor: Nu am înțeles ce s-a întâmplat

Marius Șumudică, frustrat după primul eșec pe banca lui Malatyaspor: Nu am înțeles ce s-a întâmplat

Marius Șumudică s-a arătat dezamăgit de eșecul formației sale Yeni Malatyaspor, prima înfrângere a sa într-un meci oficial de când antrenează în Turcia gruparea în galben-negru.

Malatya a fost învinsă cu 2-0 de către Kasimpașa, iar antrenorul român nu a înțeles prestația slabă a elevilor săi, care veneau după două victorii consecutive.

Golurile gazdelor au fost marcate în repriza secundă de Loret Sadiku (min.54) și Umut Bozok (min.73).

"A fost o diferență serioasă între prima și a 2-a repriză în ceea ce privește jocul. Am primit un gol din corner, iar atunci garda noastră a picat. Toată lumea trebuie să-și asume responsabilitatea pentru asta. Vom discuta și vom încerca să găsim soluții în cursul săptămânii următoare. Am jucat ceva mai ofensiv în meciurile cu Adana Demirspor și Altay, dar azi nu am înțeles ce s-a întâmplat.

Marius Sumudica: Hiçbir zaman kameraların önüne çıkıp... | Kasımpaşa - Yeni Malatyaspor : 2-0

Nu am ieșit niciodată să-mi critic jucătorii în fața camerelor. E clar că avem o problemă în interior. E doar treia săptămână a mea aici, mai am de muncit", a declarat Șumi după meci la conferința de presă.

ADVERTISING

Formația lui Șumudică rămâne cu 12 puncte după 11 etape disputate în SuperLig și urmează partida din runda viitoare cu Istanbul BB.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!