Mesajul lui Marius Șumudică după primul succes pe banca lui Malatya, în campionatul Turciei

Mesajul lui Marius Șumudică după primul succes pe banca lui Malatya, în campionatul Turciei

Antrenorul român Marius Șumudică a bifat un succes important chiar la debutul oficial de pe banca celor de la Yeni Malatyaspor, scor 2-0 în deplasare cu cei de la Adana Demirspor.

În etapa cu numărul 9 din Superlig, Șumudică și ai săi au câștigat în deplasarea de la Montella, Balotelli și compania. Iar tehnicianul de 50 de ani a ținut să spună la conferința de presă că această victorie e un cadou de-al său pentru toți oamenii de la Malatya:

Marius Șumudică, victorie la primul meci oficial pe banca celor de la Malatyaspor

ADVERTISING

„Personalitatea mea seamănă cu cea a turcilor. Am o fire agresivă, la fel ca ei. Primul nostru obiectiv e rămânerea în prima ligă, dar nu acesta e obiectivul principal. Vreau să fac fericiți oamenii din Malatya, care au suferit mult în ultimii doi ani.

Astăzi, aceste 3 puncte sunt un cadou de la Șumudică pentru oamenii de aici! Nu e ușor să ridici o echipă care a pierdut 5 jocuri la rând, îmi felicit jucătorii. Mi-a fost dor de Turcia, Șumudică s-a întors!”, a spus mândru Șumudică, cel care în Turcia le-a mai antrenat și pe Gaziantep, Rizespor și Kayseri.

Yeni Malatyaspor ocupă locul 16 în Turcia, având 12 puncte după 9 etape.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Șumi a antrenat în acest sezon pe campioana CFR Cluj, însă a fost demis după 7 victorii la rând în Liga 1, calificând gruparea clujeană și în Conference League.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!