Marius Șumudică are planuri mari în Turcia: Cu el în echipă am fi pe locul 3

Marius Șumudică are planuri mari în Turcia: Cu el în echipă am fi pe locul 3

Antrenorul român Marius Șumudică, în prezent tehnician în Turcia la gruparea Gaziantep, a vorbit despre marile sale planuri de viitor în campionatul otoman, acolo unde crede că ar fi putut fi în prezent și pe locul 3, dar cu o singură condiție.

În ultimul meci, Șumudică a remizat cu cei de la Kasimpașa, scor 2-2, un nou meci în care românul Alexandru Maxim a strălucit:

Un fotbalist român face spectacol în Turcia

Maxim are 30 de ani, iar Șumudică speră să îl păstreze pe român și pentru stagiunea următoare, chiar dacă va fi foarte greu, fiind acum românul din străinătate cu cele mai bune cifre posibile: "Sincer..nu vreau să fac multe transferuri în vară, voi aduce cel mult trei jucători. În primul rând, vreau să rezolv situaţia lui Maxim şi a lui Kayode, care sunt acum doar împrumutați de la Mainz și Șahtior. Îmi doresc ca ei să rămână aici. În afara lor, trei sau patru transferuri ar fi foarte bune.

ADVERTISING

Alexandru Maxim este un jucător de mare calitate. Cu talentul său, ghidează o întreaga echipă. A schimbat mult jocul nostru în repriza secundă. Și în general jocul nostru per total de când a venit. Dacă Maxim ar fi fost alături de noi în prima jumătate a sezonului, am fi fost în locul celor de la Sivasspor, și anume pe 3 în Turcia", a punctat după meci românul la conferința de presă, conform cotidianului Hurriyet.

Șumudică mai are contract cu Gaziantep încă un sezon, iar în meciurile de după reluarea campionatului, post-pandemie, este neînvins.

ADVERTISING

D.A.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇