Marius Șumudică a dat de pământ cu jucătorii săi după un nou meci slab în Turcia cu Gaziantep

Marius Șumudică a dat de pământ cu jucătorii săi după un nou meci slab în Turcia cu Gaziantep

Antrenorul român al formației turce Gaziantep, Marius Șumudică, a fost extrem de radical după egalul obținut de echipa sa în deplasarea de la Goztepe, scor 2-2.

Meciul a avut loc în cadrul etapei cu numărul 3 a campionatului turc de fotbal, iar desfășurarea de scor a fost una dramatică, cu Gaziantep egalând în prelungiri prin românul Alex Maxim, gol marcat din penalti, penalti scos tot de fostul jucător de la Pandurii.

Marius Șumudică a bifat trei transferuri de top la Gaziantep. Ce se întâmplă cu Alex Maxim

ADVERTISING

”Jucătorii mei atacă în mod constant numai după ce suntem conduși, e tipic nouă. Nu pot să înțeleg asta! În momentul în care conduceam, mai puteam marca, puteam face 3-1, chiar 4-1. Am ratat din situații clare, trebuia să fim mai abili în fața porții. Mai pragmatici.

După, adversarii și-au asumat riscuri pe final. Este trist pentru noi să încheiem acest meci la egalitate. Ambele echipe ar fi putut câștiga”, puncta Șumudică după meci la conferința de presă.

Demir a deschis scorul pentru Gaziantep la Goztepe în minutul 7, dar gazdele au întors scorul prin Aydogdu și Ideye în minutele 50 și 61. La oaspeți au fost integraliști Maxim și Alin Toșca, dar și fostul stelist Junior Morais.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Golul de mai sus este primul în acest sezon pentru Maxim la Gaziantep. Formația fostului manager de la Rapid sau Vaslui va evolua runda următoare cu Trabzon, pe 2 octombrie.

Pe acest link puteți urmări în imagini VIDEO toate cele patru goluri ale întâlnirii.

Gaziantep e pe 14 în Turcia după trei etape, cu doar două puncte acumulate până acum.

Iată și alte subiecte de mare interes astăzi pe SpotMedia.ro:

Va reuși noua generație de oameni politici să se remarce la alegerile locale? În Timișoara, Constanța și Bacău, confruntarea e pe muchie de cuțit. Ce înseamnă pentru România?

ADVERTISING

Alertă de vreme rea: Ploi torențiale în toată țara, grindină şi fulgere în București

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!