Manchester City o umilește pe Manchester United cu un scor de tenis

Manchester City o umilește pe Manchester United cu un scor de tenis

Manchester City a realizat un galop de sănătate în fața marii rivale Manchester United, pe Etihad Stadium, scor 6-3, în marele derbi al rundei curente de Premier League.

Phil Foden și Erling Haaland au făcut spectacol în prima parte pentru cetățeni, bifând o dublă de fiecare, primul în minutele 8 și 44, iar norvegianul în minutele 34 și 37. Același Haaland făcea tripla în partea secundă, cu golul său din minutul 64, din pasa lui Sergio Gomez.

Scorul de tenis s-a întregit în minutul 73, când același Foden realiza și el hattrickul, cu un al treilea gol al serii. United a marcat golurile de onoare în partea secundă prin Antony, venit de la Ajax, care a costat 100 de milioane de euro, plus Martial în minutele 56 și 84. Martial a făcut dubla și el, în minutul 90, întregind un meci fabulos, un adevărat derbi al orașului Manchester, cu 9 goluri plus multe alte faze frumoase de poartă.

După cele trei goluri cu Manchester United, Haaland a juns la un bilanț absolut incredibil în Premier League în acest sezon: 14 goluri în 8 meciuri. De notat că scandinavul a bifat azi și două pase de gol pentru Foden.

ADVERTISING

Interesant este că Cristiano Ronaldo a stat pe banca de rezervă la oaspeți tot meciul, iar raportul șuturilor pe poartă a fost unul devastator, 10-5!

După această victorie, City este pe locul 2 cu 20 de puncte, unul sub Arsenal, în timp ce diavolii roșii ocupă locul 6, cu doar 12 lungimi.

Această umilință le aduce aminte diavolilor de un alt scor de pomină, acel 1-6 de pe teren propriu, pe Old Trafford, în 2011, când erou la oamenii în bleu a fost Balotelli.

Echipele de start:

Manchester City: Ederson - Walker, Ake, Akanji, Cancelo - B. Silva, Gundogan, De Bruyne - Foden, Haaland, Grealish.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Manchester United: De Gea - Dalot, Varane, L. Martinez, Malacia - McTomminay, Eriksen - Antony, B. Fernandes, Sancho - Rashford.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!