Manchester United a făcut o ofertă uriașă pentru un jucător de la Real Madrid

Manchester United a făcut o ofertă uriașă pentru un jucător de la Real Madrid

Clubul de fotbal Manchester United a făcut o ofertă pentru Casemiro, mijlocaşul brazilian al lui Real Madrid, a anunţat joi BBC, potrivit căruia valoarea tranzacţiei s-ar ridica la aproximativ 60 de milioane de lire sterline.

Casemiro, care are 30 de ani, ar deveni unul dintre cei mai bine plătiţi jucători ai lui United dacă ar decide să se alăture echipei aflate în ultimul loc în Premier League după două meciuri.

După ce a renunţat la aducerea lui Adrien Rabiot de la Juventus, din cauza pretenţiilor financiare exagerate ale jucătorului, United şi-a îndreptat atenţia către Casemiro. Clubul încearcă să remedieze slăbiciunile din linia mediană a echipei antrenate din această vară de Erik ten Hag.

ADVERTISING

Casemiro a venit în 2013 la Real, cu care a câştigat de trei ori La Liga şi de cinci ori Liga Campionilor.

Deşi Casemiro are contract până în 2025, Real ar putea ţine cont de amploarea ofertei lui United şi nu s-ar opune plecării jucătorului. Acesta ar putea juca până în 2027 la "diavolii roşii" odată ce s-ar adăuga opţiunea unui sezon suplimentar.

Unul dintre cei mai buni mijlocaşi defensivi din lume, Casemiro este printre cei 30 de jucători nominalizaţi în acest an pentru Balonul de Aur. El a marcat 24 de goluri în 222 de meciuri pentru Real Madrid.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇