Manchester City mai face un pas solid către titlul din Premier League

Manchester City mai face un pas solid către titlul din Premier League

Gruparea britanică Manchester City este și mai aproape de titlul din Premier League, după o victorie clară în deplasarea de la Everton.

Deși Arsenal, marea rivală la titlu a cetățenilor, spera foarte mult la un pas greșit al lui City la acest joc, programat în fața unei candidate la retrogradare, Manchester și-a făcut treaba foarte bine. A fost 3-0 pentru City, care a marcat prin Gundogan, Halaand și iarăși Gundogan. Cu acest gol, atacantul norvegian al lui City a devenit jucătorul din Premier League cu cele mai multe goluri într-o stagiune, fără să fie puse la număr și cele de la punctul cu var, cu 44 de goluri.

ADVERTISING

Nu a fost nicio problemă pentru City, chiar pe un Goodison Park arhiplin, plus într-un meci fără 4 titulari de drept, având în vedere viitorul meci retur cu Real Madrid din Champions League, în semifinale.

Sunt 4 puncte acum între City și Arsenal, tunarii urmând să joace duminică în fața lui Brighton.

Dar este cert că Man.City este favorită la al 9-lea titlu din panoplie, al treilea la rând. Plus, gruparea în alb-albastru poate face și tripla, dacă va lua Cupa Angliei pe 3 iunie cu rivala United din oraș, plus dacă se va încorona campioana Europei, asta în premieră.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!