Managerul general de la FCSB cere testare în masă în Liga 1 și avertizează: Posibil să pierdem meciurile cu 3-0

Managerul general de la FCSB cere testare în masă în Liga 1 și avertizează: Posibil să pierdem meciurile cu 3-0

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, lansează un avertisment general și cere o testare în masă în Liga 1, chiar înainte de începerea părții secunde a campionatului, începând cu 22 ianuarie.

Conducătorul roș-albaștrilor se teme ca echipa sa să nu piardă meciuri la masa verde din cauza tulpinii Omicron, care deja a început să aibă o transmitere ereditară.

FCSB începe anul 2022 chiar cu un meci derbi cu CFR Cluj, pe 23 ianuarie, iar Stoica spune că se teme ca jucătorii de la FCSB să nu se infecteze cu noul coronavirus, având în vedere că CFR se întoarce din cantonamentul din Spania, acolo unde sunt peste 100.000 de cazuri de Covid-19 pe zi.

”E o lipsă de competitori în momentul în care nu reinstaurezi regula testelor, pentru că e foarte periculos pentru toată lumea, inclusiv pentru cei nevaccinaţi. Uite, CFR vine din Spania, unde nu e zonă roşie – fierbe – sunt peste 150.000 cazuri noi. Şi când vorbim de 150.000 poate sunt milioane asimptomatici. Cred că cei care se testează sunt cei care au simptome, că nu vin eu din senin, nevaccinat, să mă testez dacă n-am simptome.

ADVERTISING

Mihai Stoica e luat prin surprindere de transferul pregătit de FCSB: „Poate merge la Gigi Becali fără să ştiu"

Vine CFR, nu se testează, că nu trebuie să se testeze, sunt toţi vaccinaţi sau au certificat verde. Joacă cu noi, e posibil să fie pozitivi şi e posibil ca noi să ne infectăm în timpul meciului şi să pierdem cu 3-0 următorul meci, pentru că la noi nu se mai poate amâna. Nu e normal ca să se testeze măcar la săptămână? Dar să se testeze. Noi i-am testat pe cei vaccinaţi, pentru ca nu cumva să fie asimptomatici printre ei şi să-i infecteze pe ceilalţi. Ar trebui să punem mai mult preţ pe starea de sănătate a fotbaliştilor şi a celor de lângă ei. Nu i-am testat pe cei care au avut acum 3 luni boala. E complicat şi clar că nu se va schimba nimic, că vom juca fără teste”, povestea Mihai Stoica la televiziunea TelekomSport.

ADVERTISING

10 puncte ar fi diferența dintre CFR Cluj și FCSB în acest moment, iar o victorie a roș-albaștrilor ar fi una obligatorie pentru ca play-off-ul să mai aibă ceva sens.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!