Edi Iordănescu dă cărțile pe față despre implicarea lui Gigi Becali la FCSB

Edi Iordănescu dă cărțile pe față despre implicarea lui Gigi Becali la FCSB

Fostul antrenor al celor de la FCSB, Edi Iordănescu face o declarație sinceră despre ceea ce însemnau imixtiunile patronului Gigi Becali în viața de echipă a roș-albaștrilor.

Colaborarea dintre Iordănescu și FCSB nu a durat decât 11 partide, pentru că Edi nu a acceptat ca patronul să se implice în deciziile sale tehnice.

Întrebat despre cum s-au petrecut lucrurile în realitate în perioada FCSB, Iordănescu a răspuns tranșant: „La nivel intern, FCSB a avut rezultate, an de an echipa s-a bătut la titlu. Puteau să aibă o mai mare performanță, e adevărat. Iar în Europa le-a fost mai greu.

Vreți să vă spun adevărul? Gigi Becali cunoaște foarte mult fotbal, dar nu atât de bine ca un tehnician. Nu poate niciodată să înțeleagă în totalitate, pentru că nu e implicat în activitatea zilnică. Înțelege fotbalul, fenomenul, dar când vrei să decizi totul, îți asumi. E patronul clubului, va fi în continuare”, puncta Iordănescu pentru cei de la DigiSport, în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”.

ADVERTISING

FCSB este la 10 puncte în spatele liderei CFR Cluj, cu care va evolua în meci direct chiar la reluarea campionatului, pe 23 ianuarie, de la ora 20.

”Patronul nu trebuie să uite că acest club are mulți suporteri, se joacă cu dragostea și cu sentimentele unor oameni”, mai adăuga Iordănescu.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!