Edi Iordănescu dezvăluie de ce a renunțat la clauza de 500 de mii de euro de la FCSB: "Am fi mers într-o moarte clinică"

Edi Iordănescu dezvăluie de ce a renunțat la clauza de 500 de mii de euro de la FCSB: "Am fi mers într-o moarte clinică"

Edi Iordănescu a dezvăluit motivul pentru care a renunțat la clauza de 500 de mii de euro pe care o avea în contractul cu FCSB.

Fostul antrenor al FCSB spune că relația cu Becali nu ar fi funcționat și că patronul nu i-ar fi acordat niciodată suma de bani stipulată în contract.

„Nu are legătură cu partea psihică. Am demonstrat niște lucruri, am luat și CFR într-o situație foarte grea, am reușit să redresez lucrurile, am o experiență care mă ajută să fiu stabil emoțional. Deja experiența mă ajută să fiu mai echilibrat. Atunci când lucrezi pentru un om care îți promite niște lucruri, și în opinia mea asta ține de valori, au fost acceptate condițiile, au fost făcute promisiuni.

ADVERTISING

Când îți dai seama că cineva nu te mai vrea și vrea să se implice la un nivel la care eu nu sunt de acord, îți dai seama că dacă continui îți faci rău ție, patronului și în cea mai mare măsură echipei. Iar ceea ce înseamnă clauza respectivă de reziliere, era foarte greu să o iau, decizia de a pleca a fost a mea. Dacă aș fi continuat, nu aș fi fost dat afară pentru că nu era disponibilitate din partea patronului să îmi plătească acei bani și am fi mers într-o moarte clinică probabil”, a spus Edi Iordănescu, la ProX.

ADVERTISING

Edi Iordănescu a preluat-o pe FCSB în toamna anului trecut și a bifat 12 meciuri. El are 8 victorii, 2 remize și 2 înfrângeri.

Echipa a fost preluată de Toni Petrea după plecarea lui Edi Iordănescu.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!