Un atacant dat afară de la FCSB după trei meciuri dă de pământ cu Gigi Becali: ”Trăiește în lumea lui”

Un atacant dat afară de la FCSB după trei meciuri dă de pământ cu Gigi Becali: ”Trăiește în lumea lui”

Un fost atacant al celor de la FCSB a lansat o serie de acuzații dure către patronul roș-albaștrilor, Gigi Becali, după ce a plecat de la formația din Berceni.

Atacantul ceh Zdenek Ondrasek l-a criticat dur pe român după ce a fost dat afară de la FCSB, la capătul a doar trei meciuri jucate.

Cehul i-a făcut o caracterizare tranșantă și radicală în presa poloneză lui Becali, spunând că este de vină pentru situația în care a ajuns, el fiind legitimat acum la Wisla Cracovia în Polonia: ”Mă bucur că am locuit o vreme în România, am întâlnit acolo oameni minunaţi. Dezavantajul, însă, a fost că nu am stat mai mult timp acolo”. La întrebarea pusă de jurnaliștii polonezi: ”Ai întâlnit în carieră un patron atât de nebun ca Gigi Becali?”, Zdenek a răspuns: ”Nu cred că mai există unul ca acesta în lume. Numai că nu l-am întâlnit niciodată personal. El are propria lui lume, deci ce poţi face? Trebuie să accepţi şi să mergi mai departe.

Zdenek Ondrasek - Bun Venit la FCSB (Steaua)!

Nu voi spune că mă bucur că am avut o astfel de situaţie în România. Totuşi, după această experienţă le pot spune, de exemplu, colegilor mai tineri de la Wisla să se uite la mine şi să vadă pe exemplul meu că în viaţă trebuie să fii pregătit pentru orice, pentru că nu ştii niciodată ce se va întâmpla cu tine. Am lăsat repede în urmă acest episod din România şi am mers mai departe”, a declarat atacantul conform gazetakrakowska.pl.

ADVERTISING

Ondrasek are acum 33 de ani și a fost adus în iulie 2021 la FCSB, fiind dat afară după 3 partide la finele lui august.

După FCSB, cehul s-a transferat la Tromso în Norvegia, iar apoi a ajuns la Wisla în Polonia, unde joacă și acum și pentru care a mai evoluat între 2016 - 2019.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!