FCSB a dezamăgit în singurul amical disputat în 2022

FCSB a dezamăgit în singurul amical disputat în 2022

FCSB nu a impresionat și chiar a dezamăgit în singurul amical al acestei ierni, amical în care a dat piept cu o echipă tot de Liga 1, e vorba de CS Mioveni.

A fost 0-0 între cele două grupări, într-un meci disputat la Buftea, în singurul meci de verificare al roș-albaștrilor înainte de derbiul cu CFR Cluj, programat pe 23 ianuarie.

Elevii lui Toni Petrea au etalat un joc modest, fără ocazii de gol în prima parte. În repriza secundă, Miron și Ianis Stoica au ratat două șanse bune, dar echipa din București nu a putut să trimită balonul în plasă.

Echipa folosită de Toni Petrea în meciul cu Mioveni: 99 Andrei Vlad - 23 Ovidiu Popescu, 17 Iulian Cristea, 4 Andrei Miron, 6 Denis Haruț - 8 Adrian Șut - 26 Răzvan Oaidă, 27 Darius Olaru (cpt) - 9 Octavian Popescu, 28 Claudiu Keșeru, 7 Florinel Coman. Au mai intrat pe parcurs: Ștefan Târnovanu (min. 46), Alexandru Maxim (min. 86), Valentin Crețu (min. 75), Risto Radunovic (min. 75), Andrei Cordea (min. 46), Matei Tănasă (min. 86), Valentin Gheorghe (min. 46), Ianis Stoica (min. 46) și Andrei Burlacu (min. 67).

ADVERTISING

FCSB e la 10 puncte în spatele lui CFR Cluj, ceea ce înseamnă că o victorie e mai mult decât obligatorie în compania trupei antrenate de Dan Petrescu.

E demn de remarcat și debutul lui Alexandru Maxim (16 ani) în poarta FCSB-ului, intrat în locul lui Vlad la pauză, care a avut o evoluție foarte bună.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!