Malcom Edjouma dezamăgește în Italia: "Vor mai fi și alții la rând. Trebuie să se trezească!"

Malcom Edjouma dezamăgește în Italia: "Vor mai fi și alții la rând. Trebuie să se trezească!"

Plecat de la FCSB sub formă de împrumut în Italia, la Bari, Malcom Edjouma (26 de ani) nu are viață ușoară.

Ciro Polito, directorul sportiv al lui Bari, a vorbit despre Malcom Edjouma după ultima evoluție a francezului, contra celor de la Catanzaro. Acesta a transmis un mesaj ferm, dacă Edjouma nu-și revizuiește jocul și nu va începe să joace mai bine, atunci va lua loc pe banca de rezerve.

Edjouma a dezamăgit și la FCSB în ultima perioadă dinainte de plecare, de aceea a și fost împrumutat la Bari.

ADVERTISING

”Edjouma? Dacă nu joacă bine vor mai fi şi alţii (n.r. - la rând). Nu întotdeauna te adaptezi uşor. A marcat 10 goluri la Steaua (n.r. - FCSB) ca mijlocaş.

În primele meciuri nu s-a descurcat rău, dar la meciul cu Catanzaro chiar m-a îngrijorat. Trebuie să se trezească!”, a declarat directorul sportiv al celor de la Bari, Ciro Polito, în presa din Italia.

În aceste condiții, e greu de crezut că Edjouma va continua în Italia și în 2024. Bari are clauză de cumpărare definitivă, însă după spusele lui Polito e clar că francezul nu se ridică - cel puțin pentru moment - la nivelul așteptărilor.

ADVERTISING

Malcom Edjouma a jucat doar 105 minute în cinci meciuri pentru Bari, de la transferul în Italia, fără gol sau pasă de gol.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!