Bari i-a stabilit viitorul lui Malcom Edjouma: Decizia luată după împrumutul de la FCSB

Bari i-a stabilit viitorul lui Malcom Edjouma: Decizia luată după împrumutul de la FCSB

Malcom Edjouma (26 de ani) a jucat puțin de când a plecat de la FCSB la Bari, în liga a doua din Italia, iar clubul italian i-a stabilit viitorul.

FCSB l-a trimis pe Edjouma sub formă de împrumut în Italia, la Bari, dar francezul a jucat doar 60 de minute în patru meciuri.

Presa din Italia a aflat ce planuri are antrenorul lui Bari cu Edjouma, care n-a fost până acum titular în echipă. Michele Mignani, antrenorul lui Bari, a decis că Edjouma nu va fi titular până nu se va adapta mai bine la rigorile tactice ale postului de mijlocaș în fotbalul italian.

ADVERTISING

De asemenea, Mignani vrea ca Edjouma să învețe limba italiană.

"Mignani a fost clar pe această temă: fostul jucător al FCSB trebuie să asimileze mai bine limba italiană și conceptele tactice înainte de a putea acoperi roluri delicate la mijlocul terenului, unde fazele ofensive și defensive sunt la fel de importante și trebuie desfășurate cu o precizie meticuloasă și în momentul potrivit", au explicat ziariştii de la site-ul TuttoBari.com.

FCSB l-a cedat pe Edjouma sub formă de împrumut la Bari pentru un sezon, în schimbul a 200.000 de euro, cu clauză de cumpărare definitivă pentru încă 600.000 de euro.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!