Louis Munteanu anunță echipa la care vrea să joace în sezonul următor: "Au încredere în mine"

Louis Munteanu anunță echipa la care vrea să joace în sezonul următor: "Au încredere în mine"

Louis Munteanu (21 de ani) a anunțat la ce echipă își dorește să joace în sezonul viitor.

Dorit de FCSB și Rapid, Louis Munteanu este împrumutat de Fiorentina la Farul, dar se va întoarce în Italia la finalul sezonului. În ciuda interesului celor două rivale din București pentru semnătura sa, Munteanu a declarat că-și dorește să rămână la Florența.

Munteanu a spus că "înseamnă că au încredere în mine" după ce a aflat că italienii de la Fiorentina vor să-i prelungească înțelegerea scadentă în 2025.

”Ne-am bătut singuri, cred că am ieșit din lupta pentru Europa. Când suntem pe locul patru, ce să conteze? Îmi doresc din suflet să fiu pe loc de Europa când plec. Știu cât muncește Mister aici.

ADVERTISING

Eu nu știu nimic despre interesul lor. Mai am contract la Fiorentina. Am înțeles că vor să îmi prelungească contractul. Înseamnă că au încredere în mine. Eu îmi doresc să rămân acolo.”, a declarat Louis Munteanu, la flash-interviul de după Farul - Universitatea Craiova 3-3, citat de Digi Sport.

Louis Munteanu a marcat de 12 ori și a livrat cinci pase decisive în 35 de meciuri (2790 de minute) jucate în toate competițiile sezonului cu Farul.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!