Sorana Cîrstea pierde cu Iga Swiatek în sferturile de la Indian Wells

Sorana Cîrstea pierde cu Iga Swiatek în sferturile de la Indian Wells

Sorana Cîrstea a fost învinsă de Iga Swiatek, liderul mondial WTA, scor 6-2, 6-3 și a ratat calificarea în semifinalele turneului de la Indian Wells. Meciul a durat o oră și 23 de minute. În semifinale, Iga Swiatek o va întâlni pe Elena Rybakina.

Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 2-6, 3-6

SETUL 2:

3-6: GAME, SET, MECI! Iga Swiatek o învinge pe Sorana Cîrstea și se califică în semifinalele turneului de la Indian Wells.

3-5: Cîrstea se apropie din nou, însă are nevoie de break pentru a continua revirimentul. Dacă pierde game-ul, Sorana pierde și meciul.

ADVERTISING

2-5: Swiatek câștigă game-ul și e foarte aproape de calificarea în semifinale la Indian Wells.

2-4: Al doilea game consecutiv câștigat de Sorana, care reduce din diferență.

1-4: BREAK! Sorana Cîrstea intră în set cu un game câștigat pe serviciul adversarei.

0-4: BREAK din nou! Continuă jocul fără greșeală al Igăi Swiatek din setul secund, care se îndreaptă spre un singur deznodământ.

0-3: Crește avantajul Igăi Swiatek în setul secund. Nicio șansă pentru Sorana pe serviciul liderului mondial.

0-2: BREAK! Sorana își pierde din nou serviciul, Swiatek câștigă un game rapid și servește pentru 3-0.

ADVERTISING

0-1: Iga Swiatek începe bine și setul doi, cu un game câștigat facil, în care Sorana a reușit să puncteze o singură dată.

SETUL 1:

2-6: SET! Sorana Cîrstea cedează din nou pe propriul serviciu. Iga reușește un nou break și își trece în cont setul după 41 de minute.

2-5: Swiatek se distanțează după un game în care nu i-a dat nicio șansă Soranei și pe care l-a adjudecat cu o minge trimisă în forță de la fileu.

2-4: BREAK! Din nou, Iga Swiatek reușește să câștige pe serviciul Soranei și servește având ocazia să facă 5-2.

ADVERTISING

2-3: Iga Swiatek revine la conducere în primul set. Ultimul punct al game-ului a fost unul norocos, cu fileul.

2-2: Sorana câștigă un game disputat, în care a salvat o minge de break.

1-2: RE-BREAK! Sorana Cîrstea reușește să țină aproape de liderul mondial cu un re-break. Deși a început prost, Sorana a reușit să salveze o minge de game și să se impună pe serviciul Igăi.

0-2: BREAK! Din păcate, Sorana Cîrstea începe prost și își pierde serviciul. Iga Swiatek pune deja distanță pe tabelă! Doar două puncte câștigate până acum de româncă.

0-1: Iga Swiatek își face serviciul fără prea mari emoții, Sorana a câștigat un singur punct în game-ul de debut al meciului.

Sorana Cîristea a reușit un parcurs foarte bun la ediția 2023 de la Indian Wells și a acces până în sferturile de finală, unde dă piept cu liderul mondial, Iga Swiatek. Partida dintre Sorana Cîrstea și Iga Swiatek este a doua a zilei pe terenul central și e programată să înceapă după Karolina Muchova - Elena Rybakina.

Ca să ajungă în sferturile de finală, Sorana Cîrstea a trecut de Madison Keys, Bernarda Pera și Caroline Garcia. De partea celalată, Iga Swiatek le-a eliminat pe Claire Liu, Bianca Andreescu și Emma Răducanu. Până acum, Sorana și Iga s-au duelat o singură dată. Meciul a avut loc la Australia Open 2022, iar poloneza s-a impus cu 6-7, 3-6, 3-6.

Câștigătoarea meciului Sorana Cîrstea - Iga Swiatek va juca în semifinale cu Karolina Muchova sau Elena Rybakina.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇